Szukaj znanych osób

Stephen Baldwin

Kategoria: Aktorzy Modele Reżyserzy

Liczba wyświetleń: 3760
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • 1987 – The Prodigious Mr. Hickey (TV) jako Gutter Pup
  • 1988 – Chłopak ze wsi (Homeboy) jako pijak
  • 1988 – Bestia Wojny (The Beast of War) jako Golikov
  • 1989 – Młodzi jeźdźcy (The Young Riders, serial TV) jako Buffalo Bill Cody
  • 1989 – Przeklęty Brooklyn (Last Exit to Brooklyn) jako Sal
  • 1989 – Urodzony 4 lipca (Born on the Fourth of July) jako Billy Vorsovich
  • 1990 – Jury Duty: The Comedy (TV) jako Carlucci
  • 1990 – Wielki amerykański skandal seksualny (Jury Duty: The Comedy, TV) jako Carlucci
  • 1992 – Po Drugiej Stronie (Crossing the Bridge) jako Danny Morgan
  • 1993 – Posse – Opowieść o Jesse Lee (Posse) jako Jimmy J. 'Little J' Teeters
  • 1993 – Bitter Harvest jako Travis
  • 1994 – A Simple Twist of Fate jako Tanny Newland
  • 1994 – Osiem sekund (8 Seconds) jako Tuff Hedeman
  • 1994 – Eden Przyszłości (New Eden, TV) jako Adams
  • 1994 – Ich troje (Threesome) jako Stuart
  • 1994 – Pani Parker i krąg jej przyjaciół (Mrs. Parker and the Vicious Circle) jako Roger Spalding
  • 1995 – Podejrzani (The Usual Suspects) jako Michael McManus
  • 1995 – Fall Time jako Leon
  • 1995 – Śmiertleny Weekend (Dead Weekend, TV) jako Weed
  • 1995 – Under the Hula Moon jako Buzzard Wall
  • 1996 – Eko-Jaja (Bio-Dome) jako Doyle Johnson
  • 1996 – Ścigani (Fled) jako Mark Dodge
  • 1996 – Kronika kryminalna (Crimetime) jako Bobby Mahon
  • 1997 – Pełne Zanurzenie (Sub Down) jako Rick Postley
  • 1998 – Żółtodzioby (Half Baked) jako McGayver Smoker
  • 1998 – Pan Śmierć (Mr. Murder, TV) jako Marty Stillwater/Alfie
  • 1998 – Twardy Glina (One Tough Cop) jako Bo Dietl
  • 1998 – Napiętnowane Miasto (Scarred City) jako John Trace
  • 1999 – Obcy w domu (Absence of the Good) jako Caleb Barnes
  • 1999 – The Sex Monster jako Murphy
  • 1999 – Przyjaciele i Kochankowie (Friends & Lovers) jako Jon
  • 2000 – Wypiąć się (Cutaway) jako Victor 'Vic' Cooper
  • 2000 – Więzy Zła (Mercy) jako Mechanic
  • 2000 – Flinstonowie: Niech żyje Rock Vegas (The Flintstones in Viva Rock Vegas) jako Barney Rubble
  • 2001 – Pajęcza sieć (Spider's Web) jako Clay Harding
  • 2001 – Śmiertelne Przebudzenie/Zbrodnia ze snu (Dead Awake) jako Desmond Caine, główny specjalista w dziale marketingu dużej chicagowskiej korporacji
  • 2001 – Nosiciel (XChange) jako Klon numer 1
  • 2001 – Zebra Lounge (TV) jako Jack Bauer
  • 2001 – Ochrona (Protection) jako Sal
  • 2002 – Ostrzeżenia (Silent Warnings) jako Kuzyn Joe Vossimer
  • 2002 – Greenmail jako Scott Anderson
  • 2002 – Shelter Island jako Lenny
  • 2002 – Slap Shot 2 (Slap Shot 2: Breaking the Ice) jako Sean Linden
  • 2003 – Celebrity Mole (serial TV)
  • 2003 – Scare Tactics (serial TV)
  • 2003 – Firefight jako Wolf
  • 2003 – Shelter Island jako Lenny
  • 2004 – Celebrity Mole (serial TV)
  • 2004 – Fallacy jako pośrednik handlu nieruchomościami
  • 2004 – Six: The Mark Unleashed jako Luke
  • 2004 – Irish Wonder jako Sean
  • 2004 – Target jako Charlie Snow
  • 2005 – Zdradzony (Bound by Lies) jako Detektyw Max Garrett
  • 2005 – The Snake King (TV) jako Matt Ford
  • 2005 – Krymianalne Zagadki Las Vegas (CSI: Crime Scene Ivestigation, serial TV) jako Jesse Acheson
  • 2006 – The Genius Club jako Rory Johnson
  • 2006 – The Flyboys jako Silvio Esposito
  • 2006 – Dark Storm jako Daniel Gray
  • 2006 – Jesse Stone: Night Passage (TV) jako Jo Jo Genest
  • 2007 – W moim śnie (In My Sleep) jako Detektyw Curwen
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy