Szukaj znanych osób

Tadeusz Nalepa

Tadeusz Nalepa

Kategoria: Muzycy

Liczba wyświetleń: 3793
Ocena: liczba gł.: 1

Dyskografia

Z Breakoutem

  • 1969 Na drugim brzegu tęczy
  • 1970 70a
  • 1971 Blues
  • 1972 Mira
  • 1972 Karate
  • 1973 Ogień
  • 1974 Kamienie
  • 1976 NOL
  • 1979 ZOL
  • 1979 Żagiel Ziemi

Pod własnym nazwiskiem

  • 1985 Tadeusz Nalepa (w boksie 1982-2002 jako Poznań - Giełda Live)
  • 1985 Tadeusz Nalepa promotion After Blues
  • 1986 Live 1986 (koncert)
  • 1987 Sen szaleńca
  • 1987 Numero Uno (jako Tadeusz Nalepa + Dżem)
  • 1989 To mój blues (1)(2)
  • 1991 Absolutnie
  • 1993 Jesteś w piekle
  • 1994 Pożegnalny cyrk (płyta Izabeli Trojanowskiej nagrana w 1982)
  • 1995 Najstarszy zawód świata
  • 1996 Flamenco i blues
  • 1999 Zerwany film
  • 2001 Dbaj o miłość (kompilacja)
  • 2002 Sumienie
  • 2006 60 urodziny (koncert, DVD/CD)
  • 2006 1982-2002 (boks 13 CD: Poznań - Giełda Live, Live 1986, Sen szaleńca, Numero Uno, To mój blues (1) i (2), Śmierć dziecioroba, Absolutnie, Jesteś w piekle, Najstarszy zawód świata, Flamenco i blues, Zerwany film, Sumienie)
  • 2007 Rawa Blues 1987

Muzyka filmowa

  • 1979 Justyna
  • 1991 Śmierć dziecioroba
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy