Szukaj znanych osób

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis

Data urodzenia: 22 grudnia 1972 r.

Kategoria: Aktorki Piosenkarki

Liczba wyświetleń: 6261
Ocena: liczba gł.: 4

Filmografia

  • 2005: The Gypsy's Curse
  • 2005: Magiczna karuzela (The Magic Roundabout) jako Margote (fran.) (głos)
  • 2004: Tony'n'Tina's Wedding jako Marina Galino
  • 2004: Atomik Circus – Le retour de James Bataille jako Concia
  • 2004: Mon ange jako Colette
  • 1999: Dziewczyna na moście (La Fille sur le pont) jako Adele
  • 1998: Dziewczyna dla dwóch (Une chance sur deux) jako Alice Tomaso
  • 1997: Jak kochają czarownice (Un Amour de sorcière) jako Morgane
  • 1995: Élisa jako Marie
  • 1989: Białe małżeństwo (Noce blanche) jako Mathilde Tessier
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy