Szukaj znanych osób

Vin Diesel

Data urodzenia: 18 lipca 1967 r.

Kategoria: Aktorzy Reżyserzy

Liczba wyświetleń: 2285
Ocena: liczba gł.: 1

Wybrana filmografia

  • Strays (1997) jako Rick
  • Szeregowiec Ryan (Saving Private Ryan) (1998) jako szeregowy Caparzo
  • Ryzyko (Boiler Room) (2000) jako Chris
  • Pitch Black (2000) jako Riddick
  • Szybcy i wściekli (The Fast and the Furious) (2001) jako Dominic Toretto
  • XXX (2002) jako Xander Cage/Triple X
  • Odwet (A Man Apart) (2003) jako Sean Vetter
  • Kroniki Riddicka (The Chronicles of Riddick) (2004) jako Richard B. Riddick
  • Pacyfikator (The Pacifier) (2005) jako Shane Wolfe
  • Szybcy i wściekli: Tokio Drift (The Fast and the Furious: Tokyo Drift) (2006) jako Dominic Torreto
  • Synowie Mafii (Knockaround Guys) (2001) jako Taylor Reese
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy