Szukaj znanych osób

Violetta Arlak

Violetta Arlak

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 11951
Ocena: liczba gł.: 29

Wybrana filmografia

Filmy kinowe

  • Ranczo Wilkowyje (2007, wójtowa)
  • 2007: Rezerwat jako kioskarka Krysia
  • 2006: Dublerzy jako prostytutka
  • 2006: Ja wam pokażę! jako kobieta w kawiarni
  • 2005: Parę osób, mały czas jako Teresa
  • 2004: Pręgi jako sekretarka redaktora
  • 2003: Warszawa jako pani z pieskiem wchodząca do salonu samochodowego
  • 2003: Zróbmy sobie wnuka jako pacjentka
  • 2002: Show jako Gruba
  • 2002: Dzień świra jako matka w przedziale pociągu
  • 2001: Cześć, Tereska jako Pani Jola
  • 2001: Listy miłosne jako kobieta właściciela lunaparku
  • 2001: Przedwiośnie
  • 2000: Chłopaki nie płaczą jako sekretarka dziekana
  • 1998: Nic jako sąsiadka Heli

Filmy TV

  • 2006: Trójka do wzięcia jako pani Krzywkowska
  • 2002: Jest sprawa... jako Basia, sekretarka wójta
  • 2000: Święta polskieNic Świętego Mikołaja jako Matka

Seriale TV

  • 2007: M jak miłość jako Kwaśniakowa
  • 2007: Tajemnica twierdzy szyfrów jako Ewelina Robak
  • 2007: Kryminalni jako Teresa Miarkowicz
  • 2007: Mamuśki odc.1 jako Malinowska
  • 2006: Ranczo jako Wójtowa Halina Kozioł
  • 2006: Hela w opałach jako Lidka, siostra Heli
  • 2006: Magda M. jako Barbara Stasiak była żona zmarłego Tadeusza Dzianickiego
  • 2006: Na dobre i na złe jako handlara Żaneta Czop
  • 2005: Bulionerzy jako bulionerka Matyskowa
  • 2005: Dziki 2 jako żona listonosza
  • 2005: Egzamin z życia jako klientka w supermarkecie
  • 2005: Klinika samotnych serc jako Wanda Kot, żona Bolesława, właściciela sklepu spożywczego, w którym pracuje Teresa Budek
  • 2005: Pensjonat pod Różą jako Helena
  • 2005: Wiedźmy jako klientka sklepu Marioli
  • 2005-2007: Niania odc.9,36,63 jako oddziałowa
  • 2005: Plebania jako pacjentka doktora Blumentala
  • 2004: Camera Cafe jako Madzia
  • 2004: Stacyjka jako uczestniczka pogrzebu Wacława Wiecka
  • 2003-2007: Na Wspólnej jako Bożena Kotecka, klientka Ewy
  • 2003-2004: Lokatorzy (serial TV) jako Iwona Ubyś, partnerka Benty
  • 2003: Na dobre i na złe jako Aleksandra Jarocka
  • 2003: Kasia i Tomek jako okulistka
  • 2003: Kasia i Tomek jako dziewczyna na stacji benzynowej
  • 2002: Król Przedmieścia jako straganiara
  • 2002: Król przedmieścia jako straganiara
  • 2002: Kasia i Tomek jako kobieta jedząca czekoladę
  • 2002: Świat według Kiepskich jako kobieta
  • 2001-2002: M jak miłość jako sklepowa w Lipnicy
  • 2001: Przedwiośnie jako dziewka z Nawłoci ubijająca kapustę
  • 2000: Twarze i maski jako suflerka
  • 2000: Skarb sekretarza jako Beata
  • 2000: Sukces jako Ręboszowa
  • 1999: Miodowe Lata jako Balbina
  • 1999: Trzy szalone zera
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy