Szukaj znanych osób

Violetta Kołakowska

Kategoria: Aktorki Modelki

Liczba wyświetleń: 2456
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • Kryminalni – 2004-2005
  • Mało upalne lato – 2004
  • Dziupla Cezara – 2004
  • Siedem przystanków na drodze do raju – 2003
  • Zostać Miss 2 – 2003
  • Daleko od noszy – 2003
  • Dzień świra – 2003
  • Graczykowie, czyli Buła i spóła – 2001-2002
  • Quo vadis – 2001
  • Zostać miss – 2001
  • Egoiści – 2000
  • Córka Konsula – 2000
  • Rodzina zastępcza – 1999-2003
  • Trędowata – 1999-2000
  • Billboard – 1998
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy