Szukaj znanych osób

Violetta Villas

Violetta Villas

Data urodzenia: 10 czerwca 1938 r.

Kategoria: Piosenkarki

Liczba wyświetleń: 16929
Ocena: liczba gł.: 17

Wybrana dyskografia

  • 1961 Singiel Przyjdzie na to czas - V. Villas Muza
  • 1961 Rendez-vous z V. Villas Muza
  • 1966 Violetta Villas Pronit
  • 1967 Violetta Villas Dla ciebie miły Muza
  • 1978 Violetta Villas: Nie ma miłości bez zazdrości Muza
  • 1980 Violetta Villas i jej przeboje Muza
  • 1986 Violetta Villas Pronit
  • 1991 Violetta Villas Złote przeboje Tonpress
  • 1992 Violetta Villas Najpiękniejsze kolędy Polton
  • 1992 Violetta Villas Dla ciebie miły Muza
  • 1997 Jestem taka a nie inna Polskie Nagrania PP
  • 2000 Platynowa kolekcja Złote przeboje GM Distribution
  • 2000 Złota kolekcja Pocałunek ognia EMI Music Poland
  • 2003 Do Ciebie Mamo Accord Song
  • 2004 Kolędy serca Jorge Studio
  • 2006 The best Violetta Villas Agencja Artystyczna
  • 2008 Violetta Villas Bez końca Phenomen Music Polska
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy