Szukaj znanych osób

Wil Wheaton

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1821
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • 2003 Młodzi Tytani (Teen Titans) jako Aqualad (głos)
  • 2003 Księga dni (Book of Days) jako Danny Hartland
  • 2000 Pyton (Python) jako Thommy
  • 2000 Misja do wnętrza Ziemi (Deep Core) jako Rodney Bedecker
  • 1998 Dzień w którym zastrzelono Lincolna (The Day Lincoln Was Shot) jako Robert Todd Lincoln
  • 1997 Flubber jako Bennett Hoenicker
  • 1996 Gruszki na wierzbie (Pie in the Sky) jako Jack
  • 1996 Mr. Stitch jako Lazarus
  • 1995 Albo on, albo my (It Was Him or Us) jako Scottie
  • 1993 Klub łgarzy (The Liars' Club) jako David Reynolds
  • 1991 Grudzień (December) jako Kipp Gibbs
  • 1991 Szkoła wyrzutków (Toy Soldiers) jako Joseph 'Joey' Trotta
  • 1991 Ostatnia prostytutka (The Last Prostitute) jako Danny
  • 1986 Stań przy mnie (Stand by Me) jako Gordie Lachance
  • 1986 Ucieczka w kajdanach (The Defiant Ones) jako Clyde
  • 1984 Kumpelski układ (The Buddy System) jako Tim
  • 1982 Dzielna pani Brisby (The Secret of NIMH) jako Martin (głos)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy