Szukaj znanych osób

Włodzimierz Puchalski

Kategoria: Reżyserzy

Liczba wyświetleń: 4080
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • Ptasia wyspa (1947)
  • Zima w Puszczy Białowieskiej (1947)
  • Jeziora Mazurskie (1947)
  • Na śnieżnym szlaku Karkonoszy (1948)
  • Wykluwanie się piskląt (1948)
  • Flora Tatr (1949)
  • Instynkt macierzyński ptaków (1954)
  • Nietoperze (1956)
  • Łabędzie jezioro (1957)
  • Wśród gór i dolin Arktyki (1958)
  • W tundrach Arktyki (1959)
  • Puszcza Białowieska (1964)
  • U brzegów Skandynawii (1965)
  • Zima w lesie (1966)
  • Nasze gady i płazy (1972)
  • Ptasie rodziny (1977)
  • Lato na Wyspie Króla Jerzego (1979)
  • Skrzydlaci rycerze
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy